Jedyna darmowa gra Microsoftu! - Wersja do druku +- Serwery CS 1.6 - DeathRun.pl (http://deathrun.pl) +-- Dział: Działy tematyczne (/forum-Dzialy-tematyczne--15) +--- Dział: Download (/forum-Download--130) +---- Dział: Gry (/forum-Gry--41) +---- Wątek: Jedyna darmowa gra Microsoftu! (/temat-Jedyna-darmowa-gra-Microsoftu--3769) Strony: 1 2 |
Jedyna darmowa gra Microsoftu! - soQl - 28-08-2011 15:27 Prezentuję Wam nową grę, która jest mało popularna, jednakże jest fascynująca. http://freeallegiance.org/ Gra została stworzona przez Microsoft w 2007 roku, w celu szkoleń taktyk wojskowych dla armii. Zostało to przekształcone w darmową grę MMO, z poziomami gry. W grze chodzi o rozbudowanie swojego terytorium i pokonanie wroga, przez przejmowanie baz, lub ich niszczenie. Jest wiele rodzajów statków kosmicznych, kilkanaście różnych frakcji oraz statki olbrzymy. Mapa gry jest gigantyczna, złożona jest z wielu sektorów, a przez jeden sektor leci się dobre 1,5 minuty. Dostępne statki to: #Garrison - Scout (Podstawowy statek wszystkich frakcji. Ma duży sensor radarowy.) - Bomber (Bombowiec z 2 działkami sterowanymi przez innych graczy) #Supremacy - Fighter/Adv Fighter/Enh Fighter (Różne wersje wojownika.) Expansion - Interceptor (bardzo dobry statek obronny, lecz niekoniecznie, w posiadaniu Expansion na poziomie upgraded w teamie, ma 3 potężne miniguny PW Mni Gun najlepiej wersji 3. Potężna broń . ) - Troop Transport/Heavy Troop Transport (hvy posiada rakiety które pozwalają mu na wejście w bazę przeciwnika, najpierw trzeba zestrzelić osłonę bazy) #Tactical - Stealth Fighter ("Snajperska" wersja Fightera, z systemem maskującym (porządnym) oraz dwoma działkami dalekiego zasięgu "EW Sniper X") - Stealth Bomber (Cicha i niezauważalna wersja bombowca.) W jednej drużynie może grać nawet 100 osób! Film Video przedstawiający zespołową walkę, w celu zdobycia bazy przeciwnika: Odtwórz Film prezentujący masowe bombardowanie teleportu przeciwnika: Odtwórz Film prezentujący "zamaskowany", "cichy" atak bombowy na garnizon (bazę główną) przeciwnika: Odtwórz Film Gameplay od strony gracza: Odtwórz Tą niebieską siatkę można włączać i wyłączać. Serdecznie zapraszam do gry, gram w to, ale nie ma tam żadnego polaka, mogę nauczyć Was grać Pozdrawiam. soQl RE: Jedyna darmowa gra Microsoftu! - oPoK - 28-08-2011 15:44 nawet nawet RE: Jedyna darmowa gra Microsoftu! - soQl - 28-08-2011 15:54 Zagrasz? To dla mnie ważne, chcę rozreklamować ta grę, bo jest naprawdę świetna, a ja sam jak palec tam gram, jest tam tylko 2 polaków, ja jako soQl i gość z Warszawy o nicku proxygirl. Pozdrawiam. soQl RE: Jedyna darmowa gra Microsoftu! - TomQ98 - 28-08-2011 17:18 Jest jakieś "spolszczenie" do tej gry? RE: Jedyna darmowa gra Microsoftu! - soQl - 28-08-2011 17:42 Nie ma spolszczenia, ale łatwo się rozumie Proszę Was o reklamowanie tej gry gdzie indziej, a ten kto będzie grał, prosiłbym o to, aby napisał do mnie na PW, bądź GG, bądź email nawet, bo naprawdę chcę z Wami w to zagrać. Pozdrawiam. soQl RE: Jedyna darmowa gra Microsoftu! - Venom! - 28-08-2011 18:59 soQl gra wygląda super, ile zajmuje dokładnie? Pobiorę i może coś pogram z wami. RE: Jedyna darmowa gra Microsoftu! - soQl - 28-08-2011 19:27 100 mb Instaluje się chwilkę, sLaVo już ze mną zagrał. Pozdrawiam. soQl RE: Jedyna darmowa gra Microsoftu! - OlSzEw - 28-08-2011 19:46 Nice, mogę pograć ;] RE: Jedyna darmowa gra Microsoftu! - sLaVo - 29-08-2011 00:20 Proszono mnie o opinie tej gry więc ją wystawiam Gra jest świetna, wymaga myślenia i znanie sie troche na angielskim. Są do wyboru 2 drużyny żołci i niebiescy. Obydwie drużyny mają na celu zabicie się. Na początku wybieramy swoją drużyne i prosimy o przyjęcie, następnie w bazie wybieramy swój statek. Zabijając przeciwnika zarabia się pieniądze wzamian można kupować dodatkowe bronia, ammunicje itp.W Tą grę gra narazie 3 polaków ja, soQl i jakiś inny ziomek. Żeby się nauczyc dobrze w to grać potrzeba wiele czasu, gra także wymaga dobrej koordynacji.Wielkość mapki jest wielka. I to byłby koniec mojej riposty Polecam gorąco grę jeśli chcecie zagrać w nią piszcie do soQla on wam wszystko powie i was nauczy podstaw. Reklamujcie tą grę bo naprawdę warto, w końcu gra w nią tylko 3 polaków ! RE: Jedyna darmowa gra Microsoftu! - soQl - 29-08-2011 18:46 Dokładnie to: 1. Wejście do pokoju gry. 2. Wybór teamu (max 4, niebiescy, żółci, fioletowi i zieloni.) 3. Akceptacja przez leadera teamu. 4. Wejście do gry. 5. Wylot z bazy (garrison), w statku typu scout w celu poszukiwania alephów do innych sektorów. 6. Atakowanie minerów (NPC, zbierający kasę z kamieni). 7. Rozrost swojego teamu w 3 kierunkach, Tactical, Expansion, Supremancy. 8. Bombardowanie/HTT (Heavy Troop Transport), zajmowanie bazy. 9. Wygrana Pozdrawiam. soQl |